Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η προϊστορία του Θρύλου με σουηδικές ομάδες! (video & photos)

Η προϊστορία του Θρύλου με σουηδικές ομάδες! (video & photos)
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024 - 19:11

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για τον αγώνα με τη Μάλμε (25/10, 22:00), για την 3η αγωνιστική του Europa League. Μετά τη νίκη του με 3-0 επί της Μπράγκα στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Θρύλος θέλει να μαζέψει ακόμα τρεις βαθμούς.

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός θα βρει στο δρόμο του μία σουηδική ομάδα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Το 2014 οι Πειραιώτες είχαν αντιμετωπίσει δύο φορές τους Σουηδούς για τη φάση των ομίλων του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ηττηθεί εκτός έδρας με 2-0, ενώ κέρδισαν με 4-2 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μάλιστα, ο Θρύλος είχε τεθεί ξανά αντιμέτωπος με σουηδική ομάδα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση! Συγκεκριμένα, τη σεζόν 1982-83, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αναμετρηθεί με την Έστερ, στον 1ο γύρο του Κυπέλλου Πρωταθλητριών. Η πρώτη «μονομαχία» ανάμεσα στις δύο ομάδες, έλαβε χώρα στις 15 Σεπτεμβρίου, στον πρώτο ποδοσφαιρικό αγώνα στο νεότευκτο τότε Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών. Ο Ολυμπιακός, παρουσία 71.880 φιλάθλων, επιβλήθηκε με 2-0, χάρις σε τέρματα των Κοκολάκη και Αναστόπουλου!

Στη ρεβάνς, οι Πειραιώτες ηττήθηκαν με 1-0, αλλά πανηγύρισαν την πρόκριση χάρις στην διαφορά τερμάτων.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την αναμέτρηση με την Έστερ στο ΟΑΚΑ:

Διαβάστε επίσης

Στο χέρι τους να γυρίσουν το… τσιπάκι!

Στο χέρι τους να γυρίσουν το… τσιπάκι!

Άπαντες έχουν αναλάβει τις ευθύνες τους και είναι υποχρεωμένοι αλλά και αποφασισμένοι να το αφήσουν πίσω τους, δίνοντας ό,τι έχουν αρχής γενομένης κόντρα στο Μάλμε!