Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Όταν ο Θρύλος συνάντησε τη Μάλμε τελευταία φορά... (video)

Όταν ο Θρύλος συνάντησε τη Μάλμε τελευταία φορά... (video)
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024 - 18:44

Δέκα χρόνια μετά την τελευταία τους συνάντηση, θα αναμετρηθούν ξανά! Ολυμπιακός και Μάλμε θα τεθούν αντιμέτωποι την Πέμπτη (25/10, 22:00) στη Σουηδία, για την 3η αγωνιστική του Europa League!

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες θα συναντήσουν η μία την άλλη. Ο Θρύλος είχε βρει ξανά στο δρόμο του τη Μάλμε το 2014, αλλά στη φάση των ομίλων του Champions League. Μάλιστα, στο γκρουπ των Πειραιωτών υπήρχαν η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Γιουβέντους. Τότε, ο Ολυμπιακός είχε τερματίσει στην 3η θέση του ομίλου με 9 βαθμούς. Πρώτη του γκρουπ ήταν η Ατλέτικο Μαδρίτης με 13 βαθμούς και δεύτερη η Γιουβέντους με 10 βαθμούς.

Εκείνη τη χρονιά η Μάλμε υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό την 1η Οκτωβρίου και οι Σουηδοί ήταν οι νικητές της πρώτης αναμέτρησης με δύο γκολ του Ρόζενμπεργκ. Μάλιστα, αυτοί ήταν και οι μοναδικοί βαθμοί της Μάλμε στον όμιλο. Η... εκδίκηση για τον Θρύλο ήρθε λίγους μήνες μετά στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στις 9 Δεκεμβρίου του 2014 οι Πειραιώτες κέρδισαν με 4-2 τη σουηδική ομάδα, με γκολ των Νταβίντ Φουστέρ (22'), Τσόρι Ντομίνγκες (63'), Κώστα Μήτρογλου (87') και Ιμπραχίμ Αφελάι. Tα γκολ των φιλοξενούμενων είχαν σημειώσει οι Κρουν (59') και Ρόζενμπεργκ (81'). Τότε, ο προπονητής Μίτσελ έχει επιλέξει στην αρχική ενδεκάδα τους Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ, Μαζουακού, Φουστέρ, Εντινγκά, Μανιάτη, Κασάμι, Ντομίνγκες και Μήτρογλου.

Την Πέμπτη, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάρουν τη νίκη απέναντι στη Μάλμε και να μαζέψουν ακόμα τρεις βαθμούς, μετά τη σπουδαία νίκη τους επί της Μπράγκα (3-0) στο Καραϊσκάκη...

Διαβάστε επίσης

Στο χέρι τους να γυρίσουν το… τσιπάκι!

Στο χέρι τους να γυρίσουν το… τσιπάκι!

Άπαντες έχουν αναλάβει τις ευθύνες τους και είναι υποχρεωμένοι αλλά και αποφασισμένοι να το αφήσουν πίσω τους, δίνοντας ό,τι έχουν αρχής γενομένης κόντρα στο Μάλμε!