Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι κάρτες μελών και φιλάθλων του Ολυμπιακού έκαναν «φτερά» και στη Ναύπακτο! (photos)

Οι κάρτες μελών και φιλάθλων του Ολυμπιακού έκαναν «φτερά» και στη Ναύπακτο! (photos)
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 - 22:39

«Πανζουρλισμός» επικράτησε στη Ναύπακτο για το ευρωπαϊκό μεγαλείο του Ολυμπιακού, με την υποδοχή των τροπαίων του Conference και του Youth League να τυχαίνουν απίστευτης αποθέωσης, με φωτογραφίες, βεγγαλικά, μέχρι και μηχανοκίνητη πορεία μέχρι το κεντρικό σημείο της Παραλίας Ψανή.

Όμως, δεν έκλεψαν μονάχα αυτά την παράσταση. Ως συνήθως, οι κάρτες μελών και φιλάθλων έγιναν ανάρπαστες, για ακόμα μία φορά. Στα κιόσκια που είχε τοποθετήσει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, η προσέλευση ήταν πολύ μεγάλη και αρκετός κόσμος κατάφερε να εξασφαλίσει τις «μαγικές» κάρτες, που φέτος είναι συλλεκτικές, λόγω της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.

Για ακόμα μία φορά, ο «ερυθρόλευκος» λαός έδειξε την αγάπη του, όσο πιο έμπρακτα γίνεται, ενώ και στη συνέχεια της περιήγησης των δύο βαρύτιμων τροπαίων, σε Μεσολόγγι (12/7), Λευκάδα (13/7) και Ιωάννινα (14/7) ο κόσμος αναμένεται να είναι το ίδιο «θερμός» απέναντι στο χρέος του προς τον Ολυμπιακό και την συμπλήρωση των 100 χρόνων ζωής του.

Θυμηθείτε ξανά τις καλύτερες στιγμές από την επίσκεψη του Ολυμπιακού και των βαρύτιμων ευρωπαϊκών τροπαίων του στη Ναύπακτο, μέσα από την κάμερα της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ:

Διαβάστε επίσης