Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βάφτηκε ερυθρόλευκη» και η Ναύπακτος για το ευρωπαϊκό μεγαλείο του Θρύλου! (photos)

«Βάφτηκε ερυθρόλευκη» και η Ναύπακτος για το ευρωπαϊκό μεγαλείο του Θρύλου! (photos)
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 - 20:55

Η περιήγηση των ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού συνεχίζεται, περνώντας, πια, από τα ελληνικά νησιά στην ενδοχώρα, με πρώτη στάση τη Δυτική Ελλάδα.

Αφού, λόγω πυρκαγιών, η στάση στην Πάτρα αναβλήθηκε, το «ποδαρικό» έγινε στη Ναύπακτο, με τις κούπες του Conference και του Youth League να βρίσκονται στην Παραλία Ψανή, όπου και έτυχαν φανταστικής υποδοχής. Για ακόμη μία φορά η κούπα συνοδεύτηκε με πομπή γεμάτη από αυτοκίνητα και, κυρίως, μηχανάκια, μέχρι το σημείο όπου θα μπορούσε να τις θαυμάσει ο κόσμος.

Δυναμικό το παρών από τον «ερυθρόλευκο» λαό, που έντυσε στα χρώματα του Θρύλου όχι μόνο το σημείο, αλλά και ολόκληρη την πόλη, με κασκόλ, σημαίες και καπνογόνα. Η «τρέλα» για τις ευρωκούπες του Ολυμπιακού ήταν τόσο μεγάλη, που κόσμος ανέβηκε ακόμα και σε ταράτσες, «κλέβοντας» την παράσταση.

Πλέον, το tour των δύο βαρύτιμων τροπαίων στην ελληνική «στεριά» ξεκίνησε και επίσημα, με επόμενες στάσεις το Μεσολόγγι (12/7, Λιμάνι/Πλευρά Γηπέδων, 18.30), τη Λευκάδα (13/7, Νεο Πάρκο/Ξύλινη Γέφυρα, 18.30) και τα Ιωάννια (14/7, Πλατεία Μαβίλη/Δίπλα στην Λίμνη, 18.30).

Δείτε παρακάτω τις καλύτερες στιγμές από την επίσκεψη των ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού στη Ναύπακτο μέσα από την κάμερα της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ:

Διαβάστε επίσης