Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ανακοίνωσε Μπουζουνιεράκη

Ανακοίνωσε Μπουζουνιεράκη
Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011 - 23:39

Τη συνεργασία του με την ακραία Αρετή Μπουζουνιεράκη ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής ο Ολυμπιακός. Η 26χρονη βολεϊμπολίστρια θα είναι μέλος της ολοκαίνουριας ομάδας βόλεΪ Γυναικών του Θρύλου, με νέο προπονητή, τον Τέλη Σωτήρχο.

Η Μπουζουνιεράκη έπαιξε στην Α1 πέρυσι και η ίδια εξομολογήθηκε ότι είχε άριστη συνεργασία με τον προπονητή της στον Πανιώνιο, Τέλη Σωτήρχο, ως εκ τούτου η δική του «προαγωγή» στον Ολυμπιακό, ως πρώτου προπονητή, είχε ως αποτέλεσμα και την εισήγησή του για την Πειραιώτισσα. Η Αρετή ξεκίνησε το βόλεϊ το 2000, με τον Απολλώνιο Κερατσινίου και είναι το πέμπτο φετινό απόκτημα, μετά τις Σοφία Κοσμά, Στέλλα Χριστοδούλου, Αθηνά Δηλαβέρη και Δήμητρα Νικολακοπούλου.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα παίξω στον Ολυμπιακό και που θα δουλέψω εκ νέου με τον κ. Σωτήρχο, με τον οποίο είχα άριστη συνεργασία στον Πανιώνιο. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Απολλώνιου για τη στήριξη που μου παρείχαν όλα αυτά τα χρόνια που παίζω βόλεϊ. Τώρα δεν είναι ώρα για πολλά λόγια αλλά για δουλειά. Είμαι αποφασισμένη να αρπάξω την ευκαιρία που μου δίνεται με τη μεταγραφή μου στον κορυφαίο ελληνικό σύλλογο και ταυτόχρονα να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ για την κατάκτηση των στόχων μας», τόνισε η Μπουζουνιεράκη στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση με Νοβότνι

Ενίσχυση με Νοβότνι

Την απόκτηση του Τσέχου ακραίου Μάρεκ Νοβότνι και τη συμφωνία για έναν χρόνο ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.

«Δεν είμαστε ξεγραμμένοι»

«Δεν είμαστε ξεγραμμένοι»

Η συνέντευξη του Σωτήρη Σωτηρίου στον "ΓΑΥΡΟ", στην οποία προειδοποιεί τους αντίπαλους της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού για την ερχόμενη περίοδο.