Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Έκλεισε τη Στέλλα Χριστοδούλου

Έκλεισε τη Στέλλα Χριστοδούλου
Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2011 - 07:03

Αργά το βράδυ της Τετάρτης έκανε τη δεύτερη μεταγραφή της η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, στο πρόσωπο της Στέλλας Χριστοδούλου. Η 20χρονη πασαδόρος θα ενισχύσει τους «ερυθρόλευκους» για την ερχόμενη, τουλάχιστον, περίοδο, αφού ο Ολυμπιακός την απέκτησε από τον Πανελλήνιο δανεική για ένα χρόνο και, από εκεί και ύστερα, με οψιόν αγοράς. Μετά τη Σοφία Κοσμά η διοίκηση του Ερασιτέχνη προέβη στην απόκτηση μίας παίκτριας η οποία μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στη νέα εποχή και, μάλιστα, την ίδια μέρα που ανακοινώθηκε ότι ο Γιάννης Νικολάκης είναι παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας.

Η Χριστοδούλου θα προσπαθήσει να καλύψει με κάποιον τρόπο το κενό της Σέρβας, Μάγια Ογκνιένοβιτς. Κοιτάζει τον κόσμο από τα 185 εκατοστά και κουβαλάει επώνυμο βαρύ, αλλά δεν είναι… συνεπωνυμία. Διότι η μικρή κυρία Στέλλα μαζί με την Έλενα- η οποία παίζει στον Παναθηναϊκό- είναι κόρες του Χρήστου Χριστοδούλου, παλιού μπασκετμπολίστα του Πανιωνίου και, άρα, ανιψιές του μυθικού «μπέμπη» του ελληνικού μπάσκετ, Φάνη.

Διαβάστε επίσης

Ξανά στο Λιμάνι!

Ξανά στο Λιμάνι!

Τη συμφωνία του με τον βολεϊμπολίστα Κώστα Ιωάννου, που επιστρέφει στο Λιμάνι, ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. «Διπλά χαρούμενος» δήλωσε ο έμπειρος ακραίος.

«Τα θέλουμε όλα»

«Τα θέλουμε όλα»

Κανέλλος, Φιλίποφ και Καμπερίδης μίλησαν στην κάμερα του gavros.gr για τον Θρύλο της νέας σεζόν.

Η Κοσμά στον «ΓΑΥΡΟ»

Η Κοσμά στον «ΓΑΥΡΟ»

Την πρώτη συνέντευξή της ως βολεϊμπολίστρια του Ολυμπιακού παραχώρησε στον "ΓΑΥΡΟ" η Σοφία Κοσμά.