Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Τα θέλουμε όλα»

«Τα θέλουμε όλα»
Σάββατο, 20 Αυγούστου 2011 - 13:33

Ο Μάκης Κανέλλος άλλαξε στρατόπεδο και τώρα θα υπερασπίζεται το μπλοκ της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού. Της ομάδας με την οποία θέλει να κατακτήσει τους δύο εγχώριους τίτλους (πρωτάθλημα και κύπελλο) τη φετινή σεζόν.

Ο 24χρονος κεντρικός πέρυσι έπαιζε στον Ηρακλή και έχασε δύο τίτλους από τον Ολυμπιακό, το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδος (και όχι έναν, όπως ακούγεται στην ερώτηση του βίντεο). Φέτος ελπίζει ότι θα είναι η χρονιά που θα φοράει τη σωστή φανέλα και θα βρίσκεται στη σωστή μεριά, ώστε να πάρει τρόπαια. Ο Κανέλλος, μαζί με τον Ντίμα Φιλίποφ, που επίσης μίλησε στο gavros.gr, θα βρίσκονται από τη Δευτέρα στην Πορταριά, αφού κλήθηκαν ξανά από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Αλέκο Λεώνη.

Στην κάμερα του gavros.gr μίλησε και ο νέος βοηθός προπονητής του Γιάννη Καλμαζίδη και της ομάδας βόλεϊ Ανδρών- αλλά ουχί νεόκοπος στα του βόλεϊ και του Ολυμπιακού, μια και το 2008 ήταν προπονητής της ομάδας βόλεϊ Γυναικών- Κυριάκος Καμπερίδης.

Διαβάστε επίσης

Ξανά στο Λιμάνι!

Ξανά στο Λιμάνι!

Τη συμφωνία του με τον βολεϊμπολίστα Κώστα Ιωάννου, που επιστρέφει στο Λιμάνι, ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. «Διπλά χαρούμενος» δήλωσε ο έμπειρος ακραίος.

Η Κοσμά στον «ΓΑΥΡΟ»

Η Κοσμά στον «ΓΑΥΡΟ»

Την πρώτη συνέντευξή της ως βολεϊμπολίστρια του Ολυμπιακού παραχώρησε στον "ΓΑΥΡΟ" η Σοφία Κοσμά.

Πρώτη για τρεις στο Ρέντη

Πρώτη για τρεις στο Ρέντη

Ντίμα Φιλίποφ, Μάκης Κανέλλης και Κυριάκος Καμπερίδης ήταν τα τρία νέα πρόσωπα της ομάδας βόλεϊ Ανδρών στην προπόνηση της Παρασκευής στου Ρέντη.