Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Είναι τρελοί αυτοί οι Έλληνες»

«Είναι τρελοί αυτοί οι Έλληνες»
Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011 - 02:44

Από τα σύννεφα έπεσε ο Μπόρα Πέτροβιτς όταν έμαθε ότι κάτι τελείως προσωπικό που έγραψε στο Facebook εξελήφθη ως… απειλή κατά των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, ο Σέρβος κεντρικός ανήρτησε στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης το μήνυμα: «Ο Θεός να μου δώσει υπομονή, γιατί αν μου δώσει δύναμη θα τους σκοτώσω».

Οπως εξήγησε στο gavros.gr, αυτό είχε αποδέκτη την αδελφή του και τον καλύτερό του φίλο επειδή δεν του αγόρασαν εισιτήρια για το μουσικό φεστιβάλ ΕΧΙΤ και μόλις πληροφορήθηκε την ερμηνεία που έδωσαν ορισμένοι, το έσβησε προς αποφυγή παρεξηγήσεων με την επισήμανση «Μα πώς είναι δυνατόν να νομίζουν ότι εννοώ κάτι τέτοιο; Είναι τρελοί αυτοί οι Ελληνες».

Μάλιστα, καλού κακού επανήλθε με το ίδιο μήνυμα και την προσθήκη «αναφερόμουν στους φίλους μου που δεν μου αγόρασαν εισιτήρια για το ΕΧΙΤ και απλά αστειευόμουν!!!!!!!!!!!».

Διαβάστε επίσης

Μικρή διαφορά με Ντεσπέιν

Μικρή διαφορά με Ντεσπέιν

Μυστικό ταξίδι-αστραπή στην Ελλάδα πραγματοποίησε την Τετάρτη ο μάνατζερ του Ρολάντο Ντεσπέιν για να συζητήσει με τον Ολυμπιακό.

Ένας φεύγει, ένας έρχεται

Ένας φεύγει, ένας έρχεται

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Μάκης Κανέλλος, την ίδια ώρα που ετοιμάζει βαλίτσες για Ιταλία ο Ανδρέας Φράγκος.

Εθιμοτυπική συνάντηση

Εθιμοτυπική συνάντηση

Συνάντηση είχαν την Τρίτη ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κουντούρης και ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ Γυναικών Γιάννης Νικολάκης.