ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Ντουντούκα
Θρύλε Θεέ, χρονιά πολλά, 100 χρόνια και δεν είναι αρκετά...

Στην Κοζάνη για την κούπα τα κορίτσια του Θρύλου!

Στην Κοζάνη για την κούπα τα κορίτσια του Θρύλου!
Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2025 - 16:10

Στην Κοζάνη βρίσκεται, από την Πέμπτη (20/3) το πρωί, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, για το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Την Παρασκευή (21/3) στις 20:00 (ΕΡΤ Sports 2), οι «ερυθρόλευκες», που συμμετέχουν στο 18ο Final-4 του 26ου Κυπέλλου, αντιμετωπίζουν τον ΑΟ Θήρας στον ημιτελικό στο κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης «Β. Φλέγκας», με μοναδικό στόχο τη νίκη και το εισιτήριο για τον τελικό.

Σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό του Σαββάτου (22/3, 19:00), ο -πολυνίκης του θεσμού- Θρύλος θα αντιμετωπίσει στην Κοζάνη τον νικητή του άλλου ημιτελικού, ΑΣΠ Θέτις-ΓΣ Πανιώνιος, για το 11ο Κύπελλο της ιστορίας του και δεύτερο φετινό τρόπαιο, μετά την κατάκτηση του Super Cup.

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διαβάστε επίσης

Μόνο περηφάνια για τον Θρύλο!

Μόνο περηφάνια για τον Θρύλο!

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κάνει ακόμα μία υπέρβαση απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του CEV Champions League.