ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

Συνεχίζει το ευρωπαϊκό ταξίδι, αλλά κρίμα και άδικο για το σύστημα της CEV!

Συνεχίζει το ευρωπαϊκό ταξίδι, αλλά κρίμα και άδικο για το σύστημα της CEV!
Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2025 - 21:45

Ο Ολυμπιακός ΟΝΕΧ πανηγύρισε μία τεράστια νίκη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, όμως τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ομίλου, καθώς η Μόντσα κέρδισε την Γκίζεν.

Πριν ξεκινήσουν τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής, ο Θρύλος ήταν δεύτερος με περισσότερους βαθμούς (11) από τη Μόντσα (10). Οι δύο ομάδες τερμάτισαν με 13 βαθμούς, όμως οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν στη δεύτερη θέση λόγω του περίεργου και άδικου συστήματος της CEV. Μάλιστα, οι Πειραιώτες είχαν περισσότερα σετ στα παιχνίδια με τη Μόντσα!

Φυσικά, ο Θρύλος πανηγύρισε μία μεγαλειώδη πρόκριση, καθώς συνεχίζει το ευρωπαϊκό του ταξίδι, μέσω των playoffs της διοργάνωσης, με φόντο μία θέση στην οκτάδα.

Οι μάγκες του Αντρέα Γκαρντίνι είχαν μία σπουδαία παρουσία στη φάση των ομίλων, με μεγάλες εμφανίσεις και τέσσερις νίκες!

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διαβάστε επίσης