Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Τράβιτσα: «Να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Τράβιτσα: «Να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό»
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024 - 21:10

Μετά την είσοδο στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, στη φάση των ομίλων του CEV Champions League, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού ΟΝΕΧ «μπαίνει» στη «μάχη» του πρωταθλήματος της σεζόν 2024-25.

Το Σάββατο (26/10) στις 16:00 (EPT Sports 2), οι «ερυθρόλευκοι» νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν την Κηφισιά, την οποία υποδέχονται στο κεκλεισμένων των θυρών κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για την 1η αγωνιστική της Volley League.

Ενόψει του αγώνα, ο Ντράγκαν Τράβιτσα τόνισε ότι οι Πειραιώτες πρέπει να δίνουν τον καλύτερο ευατό τους στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Εναρξη της σεζόν, του νέου πρωταθλήματος. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Παίζουμε εντός έδρας, θέλουμε να έχουμε καλό ξεκίνημα. Σίγουρα, οι στόχοι, όταν παίζεις στον Ολυμπιακό, είναι να κερδίζεις συνέχεια ως το τέλος του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου. Τώρα, όμως, πρέπει να κοιτάμε το παρόν, να μην κοιτάμε τόσο μακριά. Να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό στον αγωνιστικό χώρο. Να είμαστε ομάδα στις καλές και στις κακές στιγμές, με τη στήριξη των φιλάθλων μας και να προσπαθήσουμε να είμαστε ευτυχισμένοι στο τέλος της σεζόν».

Διαβάστε επίσης