Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Γκαρντίνι: «Θέλουμε μόνο να κερδίζουμε»

Γκαρντίνι: «Θέλουμε μόνο να κερδίζουμε»
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024 - 20:34

Μετά την είσοδο στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, στη φάση των ομίλων του CEV Champions League, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού ΟΝΕΧ «μπαίνει» στη «μάχη» του πρωταθλήματος της σεζόν 2024-25.

Το Σάββατο (26/10) στις 16:00 (EPT Sports 2), οι «ερυθρόλευκοι» νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν την Κηφισιά, την οποία υποδέχονται στο κεκλεισμένων των θυρών κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για την 1η αγωνιστική της Volley League.

Ενόψει της αναμέτρησης ο προπονητής, Αντρέα Γκαρντίνι, δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός θέλει μόνο να κερδίζει και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Τελειώσαμε τα προκριματικά του CEV Champions League. Δεν έχουμε τόσο χρόνο να προετοιμάσουμε το πρώτο ματς του πρωταθλήματος. Είμαι σίγουρος, ότι κάθε ματς θα είναι περίπλοκο, διότι ο Ολυμπιακός θέλει μόνο να κερδίζει, κάθε φορά. Ξοδέψαμε πολλή ενέργεια στην προετοιμασία μας, με τα προκριματικά, αλλά τα παιδιά νομίζω είναι έτοιμα να ξεκινήσουν τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα. Θα κάνουμε το καλύτερο, για να βελτιωνόμαστε βήμα-βήμα μέχρι το τέλος της σεζόν. Η πιο σημαντική περίοδος είναι στη διάρκεια της άνοιξης, η ομάδα θα είναι έτοιμη να παίξει το καλύτερο βόλεϊ που μπορεί».

Διαβάστε επίσης