Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Αυτός ο Θρύλος μπορεί...

Αυτός ο Θρύλος μπορεί...
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024 - 23:24

Ο Ολυμπιακός επενδύει σε όλα τα τμήματά του και στοχεύει πάντα στο καλύτερο, γεμίζοντας τον κόσμο του με περηφάνια. Ο Θρύλος θέλει να γιορτάσει τα 100 χρόνια της ένδοξης ιστορίας του με αμέτρητες νίκες, επιτυχίες και κούπες! Ένα από τα τμήματα που είναι φτιαγμένα για μεγάλα πράγματα είναι (και) του βόλεϊ Ανδρών.

Το απόγευμα της Τρίτης (22/10) οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν ακόμα μία μεγάλη επιτυχία, την είσοδό τους στη φάση των ομίλων του CEV Champions League για δεύτερη διαδοχική σεζόν. Κάτι το οποίο σε πολλούς μπορεί να φαίνεται απλό, αλλά δεν είναι. Στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση βρίσκονται ομάδες-μεγαθήρια με μεγάλη εμπειρία και τεράστια μπάτζετ, μακριά από τα ελληνικά δεδομένα. Ο Θρύλος συνεχίζει να μεγαλώνει εντός και εκτός συνόρων. Δεν επαναπαύεται.

Οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν ότι μπορούν να πετύχουν σπουδαία πράγματα. Με έναν άνθρωπο που έχει έχει αφήσει το στίγμα του στο βόλεϊ ως παίκτης, αλλά και ως προπονητής, τον Αντρέα Γκαρντίνι, αλλά και με ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ, ο Ολυμπιακός θα πάει βήμα-βήμα και θα διεκδικήσει όλες τις πιθανότητες.

Το γεγονός ότι οι Πειραιώτες βρίσκονται στις 20 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, μόνο τυχαίο δεν είναι. Ο Ολυμπιακός έδειξε από νωρίς ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν στη νέα σεζόν χωρίς δώσουν ούτε ένα φιλικό παιχνίδι, αφού μπήκαν κατευθείαν στα... βαθιά, δίνοντας 6 ευρωπαϊκά παιχνίδια (Στρούμιτσα, Λας Πάλμας, Κορόνα Μπρασόφ). Ο Θρύλος σήκωσε το βαρύ φορτίο και ξεπέρασε τα εμπόδια που βρέθηκαν στον δρόμο του για το CEV Champions League, παρά το γεγονός ότι είναι μία νέα ομάδα.

Φυσικά, οι Πειραιώτες κράτησαν τον βασικό τους κορμό, αλλά ενισχύθηκαν σε βασικές θέσεις, του διαγώνιου και του ακραίου, με δύο παίκτες παγκόσμιας κλάσης, τους Ατανασίεβιτς και Πέριν. Έτσι, λοιπόν, όταν η ομάδα δέσει και προσαρμοστεί 100% στα θέλω του Γκαρντίνι, θα κάνει ακόμα μεγαλύτερα πράγματα, όχι μόνο στην Ελλάδα, εκεί που είναι το απόλυτο φαβορί για όλους τους τίτλους, αλλά και στην Ευρώπη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος, στο δεύτερο γκρουπ με την ιταλική Μόντσα, τη Φενέρμπαχτσε από την Τουρκία και την Γκρίζλις από τη Γερμανία. Ομάδες με υψηλούς στόχους, έμπειρες και πολύ ικανές να κάνουν τη... ζημιά.

Διαβάστε επίσης