Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Με τον κόσμο στο πλευρό του κάνει βήμα στα «αστέρια» ο Θρύλος!

Με τον κόσμο στο πλευρό του κάνει βήμα στα «αστέρια» ο Θρύλος!
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2024 - 14:54

Στραμμένη την προσοχή της ξανά στην Ευρώπη έχει η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας επιστρέφουν στη «μάχη» των προκριματικών του CEV Champions League, με κρίσιμη εντός έδρας «αποστολή» με την Κορόνα Μπράσοφ στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», την Τρίτη (22/10,19:00)

Η ομάδα είναι φτιαγμένη για να βρίσκεται στα αστέρια του ευρωπαϊκού βόλεϊ, ο Ολυμπιακός ONEX ανήκει στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, και εκεί επιβάλλεται να αγωνίζεται.

Oι «ερυθρόλευκοι» νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν και πάλι την Κορόνα Μπράσοφ, την οποία υποδέχονται στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τη ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με στόχο την είσοδο στα «αστέρια», για δεύτερη διαδοχική σεζόν!

Αυτό, λοιπόν είναι ένας ακόμα λόγος, να βρεθεί ο κόσμος του Ολυμπιακού, ο «αιμοδότης» του Ερασιτέχνη, με την ασταμάτητη στήριξη του με την απόκτηση των καρτών φιλάθλων, μέλους και διαρκείας και στο σημαντικό ματς της Τετάρτης. Να δώσει την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες του Γκαρντίνι να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Άρα στη ρεβάνς στο κλειστό του Ρέντη, ο κόσμος πρέπει να παίξει… μπάλα! Γιατί η δική του συνδρομή θα δώσει μεγάλη ώθηση. Επιπλέον, για να επιβραβεύσει την νέα ομάδα του βόλεϊ Ανδρών για την πολύ καλή της πορεία. Συνεπώς όλοι οι δρόμοι, το απόγευμα της Τρίτης (19:00) οδηγούν στο κλειστό του Ρέντη για να πανηγυρίσουμε όλοι την πρόκριση στους «χρυσοφόρους» ομίλους του CEV Champions League.

Διαβάστε επίσης