Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Με τον κόσμο στο πλευρό του κάνει το πρώτο βήμα ο Θρύλος!

Με τον κόσμο στο πλευρό του κάνει το πρώτο βήμα ο Θρύλος!
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2024 - 10:46

Στραμμένη την προσοχή της ξανά στην Ευρώπη έχει η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας επιστρέφουν στη «μάχη» των προκριματικών του CEV Champions League, με κρίσιμη εντός έδρας «αποστολή» με τη Λας Πάλμας στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», την Τετάρτη (2/10,19:00)

Η ομάδα είναι φτιαγμένη για να βρίσκεται στα αστέρια του ευρωπαϊκού βόλεϊ, ο Ολυμπιακός ONEX ανήκει στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, και εκεί επιβάλλεται να αγωνίζεται. Aπέναντι της θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ισπανίας, η οποία είναι πιο έτοιμη με αγωνιστικό ρυθμό σε αντίθεση με τους Πειραιώτες που το πρώτο ματς για τον β’ προκριματικό του CEV Champions League θα είναι το τρίτο επίσημο ματς, θυμίζοντας ότι δεν έδωσαν ούτε ένα φιλικό πριν ριχτεί στην μάχη της Ευρώπης.

Αυτό, λοιπόν είναι ένας ακόμα λόγος, να βρεθεί ο κόσμος του Ολυμπιακού, ο «αιμοδότης» του Ερασιτέχνη, με την ασταμάτητη στήριξη του με την απόκτηση των καρτών φιλάθλων, μέλους και διαρκείας και στο σημαντικό ματς της Τετάρτης. Να δώσει την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες του Γκαρντίνι να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.


Διαβάστε επίσης

Κρίσιμη «μάχη» με τη Λας Πάλμας στο Ρέντη!

Κρίσιμη «μάχη» με τη Λας Πάλμας στο Ρέντη!

Το ευρωπαϊκό της ταξίδι συνεχίζει, την Τετάρτη (2/10), η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού ΟΝΕΧ, η οποία ρίχνεται στη «μάχη» του δεύτερου προκριματικού γύρου του CEV Champions League.