Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η τεράστια σημασία του ματς της Τετάρτης στο «ανανεωμένο» Ρέντη!

Η τεράστια σημασία του ματς της Τετάρτης στο «ανανεωμένο» Ρέντη!
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024 - 20:38

Στραμμένη την προσοχή της ξανά στην Ευρώπη έχει η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας επιστρέφουν στη «μάχη» των προκριματικών του CEV Champions League, με κρίσιμη εντός έδρας «αποστολή» με τη Λας Πάλμας στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», την Τετάρτη (2/10,19:00)

Η ομάδα είναι φτιαγμένη για να βρίσκεται στα αστέρια του ευρωπαϊκού βόλεϊ, ο Ολυμπιακός ONEX ανήκει στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, και εκεί επιβάλλεται να αγωνίζεται. Aπέναντι της θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ισπανίας, η οποία είναι πιο έτοιμη με αγωνιστικό ρυθμό σε αντίθεση με τους Πειραιώτες που το πρώτο ματς για τον β’ προκριματικό του CEV Champions League θα είναι το τρίτο επίσημο ματς, θυμίζοντας ότι δεν έδωσαν ούτε ένα φιλικό πριν ριχτεί στην μάχη της Ευρώπης.

Αυτό, λοιπόν είναι ένας ακόμα λόγος, να βρεθεί ο κόσμος του Ολυμπιακού, ο «αιμοδότης» του Ερασιτέχνη, με την ασταμάτητη στήριξη του με την απόκτηση των καρτών φιλάθλων, μέλους και διαρκείας και στο σημαντικό ματς της Τετάρτης. Να δώσει την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες του Γκαρντίνι να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Επίσης, πολύ καλή ευκαιρία είναι για τους ΓΑΥΡΟΥΣ να δώσουν από κοντά το ανανεωμένο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», με τις μεγάλες και όμορφες αλλαγές που έχουν γίνει, έτσι ώστε οι αθλητές να κάνουν αυτό που αγαπούν στις καλύτερες δυνατές συνθήκες και για να περνάει ευχάριστα τις ώρες του ο κόσμος με χρήματα που προέρχονται από εκείνον, μέσω της στήριξης του. Από φωτισμό, αποδυτήρια, γυμναστήριο, κερκίδες, πυρασφάλεια, τάραφλεξ μέχρι τα αποχωρητήρια, και τους ηλεκτρονικούς πίνακες (δύο κιόλας).

Τι καλύτερο για έναν φίλο του Ολυμπιακού να δώσει το παρών την Τετάρτη σε αυτό το σημαντικό ματς, βρισκόμενος σε ένα πραγματικό στολίδι.

Δείτε τον τρόπο τον οποίο μπορείτε να βρεθείτε στο ματς με την Λας Πάλμας πατώντας ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης

Καλή εικόνα κόντρα στην Βάκιφμπανκ

Καλή εικόνα κόντρα στην Βάκιφμπανκ

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την πανίσχυρη Βάκιφμπανκ με 3-0 σετ σε φιλική αναμέτρηση στο Κιέρι, ενώ κέρδισε ένα τέταρτο σετ που έπαιξαν οι δύο ομάδες.