Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Δαλακούρας: «Με τον κόσμο μας για το πρώτο βήμα»

Δαλακούρας: «Με τον κόσμο μας για το πρώτο βήμα»
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024 - 16:54

Για την πρώτη «μάχη» της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού ΟΝΕΧ με τη Λας Πάλμας στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», την Τετάρτη (2/10, 19:00), στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του CEV Champions League, μίλησε ο Ανέστης Δαλακούρας.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής ακραίος των «ερυθρόλευκων» νταμπλούχων Ελλάδας δήλωσε: «Συνεχίζουμε στον επόμενο προκριματικό του CEV Champions League, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, με καλούς και έμπειρους αθλητές. Είναι μια πρόκληση για εμάς, γιατί έχουμε λίγα παιχνίδια μέχρι τώρα, αλλά έχουμε ποιότητα σαν ομάδα και θα φανεί στο γήπεδο. Το πρώτο ματς είναι στην έδρα μας και θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου μας, για να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Μέχρι τώρα, τα δείγματα της ομάδας, τόσο στην προπόνηση, όσο και στα ματς που έχουμε δώσει, είναι πολύ καλά! Η συνοχή της ομάδας είναι σε πολύ καλό επίπεδο, όπως πέρυσι και αγώνα με αγώνα, θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι».

Διαβάστε επίσης

Καλή εικόνα κόντρα στην Βάκιφμπανκ

Καλή εικόνα κόντρα στην Βάκιφμπανκ

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την πανίσχυρη Βάκιφμπανκ με 3-0 σετ σε φιλική αναμέτρηση στο Κιέρι, ενώ κέρδισε ένα τέταρτο σετ που έπαιξαν οι δύο ομάδες.