Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Πρώτη «γεύση» από την τεράστια κλάση των Ατανασίεβιτς, Πέριν! (video)

Πρώτη «γεύση» από την τεράστια κλάση των Ατανασίεβιτς, Πέριν! (video)
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024 - 22:48

Το πρώτο βήμα έκανε ο Ολυμπιακός ΟΝΕΧ στο πρώτο ματς του α' προκριματικού γύρου για το Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-0 σετ της Στρούμιτσα στα Σκόπια κάνοντας περίπατο και πλέον η ρεβάνς στο κλειστό του Ρέντη είναι τυπική διαδικασία την ερχόμενη Τρίτη (24/9, 19:30).

Κορυφαίοι για τον Θρύλο, οι Ατανασίεβιτς και Πέριν, με τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου να δείχνουν από το πρώτο τους κιόλας παιχνίδι την κλάση τους, αποδεικνύοντας και στο τάραφλεξ. Αμφότεροι είναι αθλητές μεγάλης αξίας, που ήρθαν για να κάνουν την διαφορά στην ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού και άφησαν το στίγμα τους με το… καλημέρα.

Ο Καναδός ακραίος ήταν άριστος στην υποδοχή του και έδειξε την γκάμα που διαθέτει στα χτυπήματά του στην επίθεση (16π. με 11/16) ενώ ο Ατανασίεβιτς ήταν απολαυστικός σε ευθεία και μεγάλη διαγώνιο, για να λάβει στο τέλος και το βραβείο του MVP με 18 πόντους (83% αποτελεσματικότητα).

Οι δύο σπουδαίοι παίκτες έκαναν μία εμφάνιση αντάξια των προσδοκιών και χάρισαν ένα… τρέιλερ των όσων θα παρακολουθήσουμε μέσα στη σεζόν.

Για αυτό και όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού, όπως και το τμήμα του βόλεϊ Ανδρών θα πρωταγωνιστήσει και τη νέα σεζόν! Θα κάνουν, δηλαδή, αυτό που κάνουν κατά κανόνα όλα αυτά τα χρόνια, στα οποία ο Ολυμπιακός έχει γιγαντώσει το μύθο του! Έγιναν, μεταγραφικές «βόμβες» αντάξιες των 100 χρόνων με παίκτες παγκόσμιας κλάσεις όπως είναι ο Πέριν και ο Ατανασίεβιτς, βάζοντας έτσι ψηλά τον πήχη στον ουρανό, στέλνοντας το κατάλληλο μήνυμα στους «ανταγωνιστές»!

Διαβάστε επίσης