Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Κουμεντάκης-Ατανασίεβιτς: «Να πάμε όσο πιο μακριά»

Κουμεντάκης-Ατανασίεβιτς: «Να πάμε όσο πιο μακριά»
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 - 13:50

Την Δευτέρα (16/9) το πρωί, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού ΟΝΕΧ ξεκίνησε το φετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι, καθώς αναχώρησε από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό τη Βόρεια Μακεδονία. Την Τρίτη (17/9, 20:00), οι νταμπλούχοι Ελλάδας αρχίζουν τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, για τη σεζόν 2024-25, αντιμετωπίζοντας την Στρούμιτσα εκτός έδρας, για την πρώτη «μάχη» του πρώτου προκριματικού γύρου του CEV Champions League.

Ο διεθνής ακραίος του Θρύλου, Ραφαήλ Κουμεντάκης, δήλωσε: «Ξεκινάμε ένα ταξίδι, το οποίο ελπίζουμε να είναι όσο πιο μακρύ γίνεται. Ανυπομονούμε να αρχίσουν οι ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Αρχικά, να κερδίσουμε το πρώτο μας παιχνίδι, που είναι δύσκολο. Τα πρώτα παιχνίδια κρύβουν πάντα κάποιες δυσκολίες. Να μπούμε στους ομίλους και να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται».

Από την πλευρά του, ο Σέρβος διαγώνιος των «ερυθρόλευκων», Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς, ανέφερε: «Ξεκινάμε. Το πρώτο μας ταξίδι. Πηγαίνουμε στη Βόρεια Μακεδονία, για τα προκριματικά του CEV Champions League. Σίγουρα, περιμένουμε ένα δύσκολο ματς, αλλά είμαι χαρούμενος που είμαστε όλοι υγιείς και εύχομαι, να κάνουμε καλό παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης