Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλους στόχους και είναι πανέτοιμος για «μάχη»!

Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλους στόχους και είναι πανέτοιμος για «μάχη»!
Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 - 22:42

Ο Ολυμπιακός συμπληρώνει φέτος έναν αιώνα ζωής και ο πήχης έχει τεθεί πολύ ψηλά σε όλα τα τμήματα. Φυσικά αυτό ισχύει και για το βόλεϊ ανδρών.

Σε νέα εποχή μπαίνει ο Θρύλος, έχοντας αρκετά νέα πρόσωπα και φιλοδοξίες για μεγάλα πράγματα. Και πως να μην γίνεται αυτό, όταν στην άκρη του πάγκου βρίσκεται ένας πολύ έμπειρος προπονητής, όπως ο Αντρέα Γκαρντίνι. Το σημαντικότερο είναι ότι δείχνει εξ αρχής πως γουστάρει που βρίσκεται στον σύλλογο, αποθεώνοντας τόσο τους οπαδούς της ομάδας, όσο και τις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου «Μελίνα Μερκούρη», στις δηλώσεις του.

Διάθεση για σκληρή δουλειά και αυξημένο κίνητρο, ένεκα και της ευκαιρίας του CEV Champions League, η οποία είναι ιδανική για τον Ολυμπιακό. Σε αυτό παίζουν ρόλο και τα ονόματα που θα ενισχύσουν τις προσπάθειες του Ιταλού τεχνικού. Με αποκορύφωμα τη «βόμβα» που ακούει στο όνομα Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς.

Ο Σέρβος παιχταράς ήρθε με ένα βαρύ βιογραφικό στην πλάτη του και με σκοπό να πρωταγωνιστήσει, για άλλη μία φορά, και να ενισχύσει τις προσπάθειες του Θρύλου για κυριαρχία, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ωστόσο, δεν έχει έρθει μόνος του.

Μαζί του και άλλα κορυφαία ονόματα. Τζον Γκόρντον Πέριν και Μαχντί Τζέλβε Γκαζιάνι αποτελούν ενισχύσεις από το «πάνω ράφι» για το νέο Ολυμπιακό. Δυνατές λύσεις, που δείχνουν τις υψηλές βλέψεις των Πειραιωτών, για τη νέα σεζόν.

Μαζί τους ενισχύεται και το ελληνικό στοιχείο. Ο Νικόλας Παπαγγελόπουλος και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έρχονται να το ενισχύσουν, μαζί με την εμπειρία παικτών όπως ο Δημήτρης Τζούριτς και ο Ραφαήλ Κουμεντάκης, «σταθερές» αυτής της ομάδας.

Αρχηγός για ακόμα μία σεζόν ο Ντράγκαν Τράβιτσα και μαζί με τους προαναφερθέντες ένα εξαιρετικό υλικό που έχει έναν αυτονόητο στόχο. Να κυριαρχήσει στην Ελλάδα και να παρουσιάσει μία ανταγωνιστική εικόνα στην Ευρώπη. Άλλωστε, όπως είπε και ο Κουμεντάκης, το εγχώριο νταμπλ βρίσκεται στο DNA του Ολυμπιακού. Τώρα, μένει να δούμε αν θα μπει και το CEV Champions League, στο οποίο ο Θρύλος δεν θέλει απλώς να συμμετέχει, αλλά να αποτελέσει μία από τις πραγματικά καλές ομάδες της διοργάνωσης!

Διαβάστε επίσης