Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τράβιτσα: «Να θυμούνται όλοι τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού για πάντα»

Τράβιτσα: «Να θυμούνται όλοι τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού για πάντα»
Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 - 20:51

Ανυπομονησία στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν. Αυτό ακριβώς έδειξε και ο Ντράγκαν Τράβιτσα, κατά την πρώτη προπόνηση της ομάδας Βόλεϊ του Θρύλου, εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν.

Ο Ιταλός πασαδόρος έδωσε το σύνθημα, εν όψει της νέας περιόδου, τονίζοντας ότι αυτή η χρονιά πρέπει να είναι αξέχαστη για όλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντράγκαν Τράβιτσα:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ξεκινάμε τη νέα σεζόν. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε. Πρέπει να πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα, να μην κοιτάμε μακριά. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες, οπότε πρέπει να βρούμε καλό κλίμα και χημεία στο γήπεδο, στα αποδυτήρια, να το διασκεδάσουμε, να προετοιμαστούμε πνευματικά και σωματικά, να προετοιμάσουμε την τεχνική μας, ώστε να ξεκινήσουμε καλά τη σεζόν. Ελπίζω, όλοι να θυμούνται αυτά τα 100 χρόνια για όλη τους τη ζωή, είναι σημαντική σεζόν για τον σύλλογο, έναν πολύ-πολύ μεγάλο σύλλογο. Πρέπει να τα πάμε καλά σε όλα τα αθλήματα, θέλουμε να κάνουμε χαρούμενο τον σύλλογο, το αξίζει. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι, οι παίκτες, οι προπονητές, το σταφ, ο κόσμος, η ομάδα».

Διαβάστε επίσης