Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η κίνηση γεμάτη... νόημα από Ατανάσεβιτς! (photo)

Η κίνηση γεμάτη... νόημα από Ατανάσεβιτς! (photo)
Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2024 - 13:40

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού ενώ είχε ολοκληρώσει τον σχεδιασμό της, για τη νέα σεζόν έχοντας δημιουργήσει ένα πανίσχυρο ρόστερ, βρέθηκε μπροστά σε μια εξέλιξη που προκαλεί μια προσωρινή αναστάτωση και αφορά στο θέμα του βασικού διαγωνίου.

Ο Τόνσεκ Στερν είχε υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό τον Μάϊο, αλλά μετά τις σπουδαίες επιδόσεις του στο VNL, το κασέ του εκτοξεύτηκε και προκάλεσε το ενδιαφέρον της πάμπλουτης Ζιράτ Μπανκ που ήρθε τρίτη στο τουρκικό πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα η προσφορά των Τούρκων ανάγκασε τον Σλοβένο διαγώνιο που είπε το «ναι» και έτσι όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει από το Λιμάνι.

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας κινηθεί με άκρα μυστικότητα είναι έτοιμοι να πυροδοτήσουν την «βόμβα» μεγατόνων με την απόκτηση του σπουδαίου Αλεξάντερ Ατανασίεβιτς.

Πρόκειται για τον 33χρονο Σέρβο με 2.00 μ. ύψος με σπουδαίες επιτυχίες στο παλμαρέ του. Την περίοδο 2007-11 έπαιξε στην Παρτιζάν, στη συνέχεια πήγε στην Πολωνία και στην Σκρα Μπελσάτοφ, αλλά την μεγάλη καριέρα την έκανε στην Ιταλία και στην Περούτζια την περίοδο 2013-21. Γύρισε στην Σκρα για δυο χρόνια και φέτος έπαιξε στην Shanghai Bright.

Βρίσκεται σε καλή κατάσταση αφού αναδείχθηκε κορυφαίος διαγώνιος του κινεζικού πρωταθλήματος, τίτλο που κέρδισε πολλές φορές σε διάφορες διοργανώσεις και στο Ευρωβόλεϊ 2019 και έχει αρκετές ατομικές διακρίσεις.

Μάλιστα, ο ίδιος επιβεβαιώνει την μεταγραφή του στο Λιμάνι, καθώς έκανε follow τον λογαριασμό του ΕΡ. Ολυμπιακού στο Instagram κάτι που δείχνει ότι θα έχουμε ευχάριστα σύντομα. Nα σημειωθεί ότι διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ του μπασκετικού Ολυμπιακού

Δείτε:

Διαβάστε επίσης