Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τεράστιας σημασίας η παραμονή του Στερν στον Ολυμπιακό!

Τεράστιας σημασίας η παραμονή του Στερν στον Ολυμπιακό!
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024 - 18:07

«Θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ, να δώσω το μέγιστο», δήλωσε ο Τόνσεκ Στερν, μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος, που συνεχίζω για τρίτη σερί σεζόν να φοράω αυτή τη φανέλα, τα ερυθρόλευκα».

Ο διεθνής Σλοβένος διαγώνιος «μπαίνει» στην τρίτη του σεζόν στον Θρύλο και αναμένεται πιο «καυτός» από ποτέ.

Η βελτίωση του «ερυθρόλευκου» διαγώνιου κάνει «μπαμ». Τεράστια απόδειξη, η παρουσία του παικταρά των Πειραιωτών στο VNL της Πολωνίας, με την Σλοβενία.

Για να καταλάβετε, ο διαγώνιος των νταμπλούχων Ελλάδας αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και καλύτερος επιθετικός του VNL στην πόλη Λοτζ, με 320 πόντους (!), με 265 επιτυχημένες επιθέσεις, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική του φόρμα και οδηγώντας την Εθνική της πατρίδας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού!

Ο Σλοβένος «μπομπέρ» γουστάρει «φουλ» τον Θρύλο, είναι «δεμένος» -πλέον- μαζί του και περιμένει πώς και πώς τη νέα αγωνιστική σεζόν: «Τώρα, είμαι συγκεντρωμένος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα συμμετάσχουμε για πρώτη φορά με την Εθνική. Θα είμαι συγκεντρωμένος εκεί και μετά, θα επιστρέψω στην Ελλάδα, για να αρχίσουμε τη σκληρή δουλειά για τη νέα σεζόν. Ανυπομονώ».

Διαβάστε επίσης