Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέριν, ο «διάδοχος» του Ιντάλγκο!

Πέριν, ο «διάδοχος» του Ιντάλγκο!
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 - 20:05

Ένα κεφάλαιο κλείνει για τον Ολυμπιακό, με την αποχώρηση του Σαλβαδόρ Ιντάλγκο από τον Θρύλο, μετά από μία επιτυχημένη παρουσία δύο ετών στο Λιμάνι.

Όμως, η επιτυχία της επόμενης ημέρας είναι εξασφαλισμένη. Όπως έχουμε αναφέρει ήδη, μερικές εβδομάδες νωρίτερα, ο Καναδός, Τζον Γκόρντον Πέριν, θα αποτελέσει το νέο ακραίο του Ολυμπιακού, και σίγουρα βαδίζει στο «δρόμο που χάραξε ο Σάλβα».

Το ίδιο εκρηκτικός, με τρομερές επιθετικές αρετές, «τρομακτικό» μπλοκ και πολύ καλή υποδοχή, δείγμα των ικανοτήτων του, ανασταλτικά, ο Καναδός έρχεται στον Θρύλο για να τον «απογειώσει».

Με πλούσιο βιογραφικό στις πλάτες του, μάλιστα. Ρωσία (Λοκομοτίβ Νοβοσιμπίρσκ, Ουράλ και Μπελογκόριε, με την οποία κατέκτησε Challenge Cup), Πολωνία (Ρεσόβια), Ιταλία (Πιατσέντσα, Βερόνα) και Τουρκία (Αρκάς, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και Χάλκμπανκ, με την οποία κατέκτησε το νταμπλ, το 2023-24) είναι οι χώρες που βρέθηκε, πριν την Ελλάδα και τον Πειραιά.

Και τώρα είναι έτοιμος για ένα νέο κεφάλαιο. Ολυμπιακός και διαδοχή Σάλβαδόρ Ιντάλγκο. Η εμπειρία του, πάντως, δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρει εξαιρετικά.

Διαβάστε επίσης