Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

Καστελάνι: «Διαφορετικό το δεύτερο ματς με τον Μίλωνα»

Καστελάνι: «Διαφορετικό το δεύτερο ματς με τον Μίλωνα»
Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 - 18:12

Τον Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη αντιμετωπίζει η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, την Πέμπτη (14/3) στις 20:30 (ESAP TV), για τον δεύτερο ημιτελικό του πρωταθλήματος της Volley League.

Ενόψει του αγώνα, ο Ντάνιελ Καστελάνι τόνισε ότι το δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες θα είναι διαφορετικό από το πρώτο, ενώ εξήγησε πως οι Πειραιώτες θέλουν να βελτιώσουν κάποια στοιχεία στο παιχνίδι τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καστελάνι:

«Κάναμε το πρώτο βήμα, είμαστε χαρούμενοι για αυτό, όμως αύριο, το ματς θα είναι διαφορετικό. Πρώτα από όλα, λόγω του γηπέδου, ένα γήπεδο διαφορετικό, πιο χαμηλοτάβανο. Θέλει προσοχή, πρέπει να έχεις προπονηθεί εδώ για να το συνηθίσεις σε κάποιο βαθμό. Θέλουμε να βελτιώσουμε κάποιες καταστάσεις στο μπλοκ-άμυνα, είμαστε αισιόδοξοι, θετικοί, σε καλή κατάσταση».

Διαβάστε επίσης