Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Τράβιτσα: «Αξίζαμε αυτή την ιστορική πρόκριση, τώρα ξεκινούν τα ωραία»

Τράβιτσα: «Αξίζαμε αυτή την ιστορική πρόκριση, τώρα ξεκινούν τα ωραία»
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 - 00:28

Στην ελίτ της Ευρώπης η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης, κάτοχοι του Challenge Cup, «σφράγισαν» το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό του Champions League! Κόντρα στη γηπεδούχο Αρκάντα Γκαλάτι στη Ρουμανία, ο Θρύλος ήθελε δύο νικηφόρα σετ και τα κατέκτησε. Μπορεί να απώλεσε το πρώτο σετ (25-22), ωστόσο αντέδρασε εξαιρετικά, γύρισε το ματς και έκανε το 2-1, με 25-18 και 25-19, πανηγυρίζοντας σπουδαία πρόκριση στη φάση των ομίλων του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού, εννέα χρόνια μετά την τελευταία του παρουσία.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ντράγκαν Τράβιτσα δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό τον ιστορικό στόχο. Ήταν ένα σκληρό τουρνουά, παίξαμε τρία δύσκολα παιχνίδια, με τρεις πολύ καλές ομάδες, σε ένα τριήμερο. Πνευματικά και σωματικά ήταν μια δύσκολη κατάσταση, αλλά ξεπεράσαμε τις δύσκολες στιγμές, παίξαμε ως ομάδα, επιβιώσαμε και αξίζαμε αυτή την ιστορική πρόκριση.

Τώρα ξεκινούν τα ωραία πράγματα! Περιμένουμε το Champions League, θα παίζουμε παιχνίδια και για το πρωτάθλημα, οπότε πρέπει να βρίσκουμε ενέργεια. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Κάναμε εξαιρετική δουλειά. Πάμε, Ολυμπιακέ».

Διαβάστε επίσης