Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Στερν στο gavros.gr: «Δεν βρίσκω λόγια μπροστά σε αυτούς τους φιλάθλους»

Ο Στερν στο gavros.gr: «Δεν βρίσκω λόγια μπροστά σε αυτούς τους φιλάθλους»
Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 - 19:30

Στιγμές, μετά την κατάκτηση του CEV Challenge Cup και όντας περικυκλωμένος από μικρούς και μικρές θαυμάστριες, ο διεθνής Σλοβένος διαγώνιος μίλησε στο gavros.gr. Όντας συναισθηματικά φορτισμένος και έχοντας πλέον το πρώτο ευρωπαϊκό μετάλλιο της καριέρας του κρεμασμένος τον λαιμό, πραγματοποίησε μία μίνι κατάθεση ψυχής.

Αφού ξεμπέρδεψε με το αγωνιστικό κομμάτι, αναφέρθηκε σε… αυτά που πραγματικά έχουν αξία στο τέλος. Προσπάθησε να περιγράψει τα όσα ένιωθε εκείνη την στιγμή, τις εικόνες που αποκόμισε κατά την διάρκεια του δεύτερου τελικού. Μεταξύ άλλων, μίλησε για το πως βιώνει τις ημέρες του στον Ολυμπιακό, αλλά και για τους εναπομείναντες στόχους.

Δηλώσεις στον Αντώνη Νιανιά

Αναφορικά με το παιχνίδι και την αγωνιστική προσέγγιση του Ολυμπιακού: «Όλοι όσοι βρέθηκαν στο ΣΕΦ ήρθαν για να μας δουν να νικάμε. Όπως σε κάθε αναμέτρηση έτσι και τώρα, ήρθαμε να αγωνιστούμε σαν ομάδα. Όλοι οι παίκτες είναι κομβικοί, τόσο αυτοί που ξεκινάν τον αγώνα, όσο και οι επτά που είναι πάντοτε έτοιμοι από τον πάγκο. Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό, φτάσαμε στα όρια μας και αυτά αρκούσαν σήμερα για να φτάσουμε στον μεγάλο θρίαμβο».

Eν συνεχεία και όντας ιδιαίτερα συγκινημένος μίλησε για τα συναισθήματα του: «Πρόκειται για κάτι απίθανο. Είναι ο πρώτος μου ευρωπαϊκός τίτλος… πραγματικά συγγνώμη έχω χάσει τα λόγια μου. Δεν μπορώ να βρω τις κατάλληλες λέξεις μπροστά σε αυτόν τον απίστευτο κόσμο. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ για αυτό το τρόπαιο και ονειρευτήκαμε αυτή την στιγμή. Εν τέλει τα καταφέραμε και το φέραμε στον Πειραιά ».

Τέλος, μίλησε για το πως αισθάνεται αναφορικά με το γεγονός ότι αποτελεί μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού: «Τι να σου πω; Όταν βλέπω αυτούς τους φιλάθλους, όταν παίζω μπροστά τους, νομίζω ότι πρόκειται για τις κορυφαίες στιγμές στην καριέρα μου. Το καλύτερο κοινό που έχω συναντήσει ποτέ… Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος του Ολυμπιακού, που έχω την ευκαιρία να αγωνίζομαι σε αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο. Ας συνεχίσουμε έτσι, είναι το πρώτο τρόπαιο της σεζόν και έχουμε δύσκολη συνέχεια, με πρωτάθλημα και κύπελλο. Τώρα είναι η στιγμή για να το χαρούμε, να πανηγυρίσουμε, αλλά από την επόμενη μέρα έχουμε καινούριους στόχους μπροστά μας».

Διαβάστε επίσης