Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Πιθανό να διατεθούν και άλλα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό!

Πιθανό να διατεθούν και άλλα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό!
Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2023 - 14:49

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε SOLD OUT στον μεγάλο τελικό του CEV Challenge Cup, την επόμενη Τετάρτη, 15/3, στις 20:00. Ο Θρύλος θα έχει ένα κατάμεστο ΣΕΦ στο πλευρό του, καθώς είναι έτοιμος για να κάνει… απονομή! Μετά το 3-0 στο Ισραήλ, όπως είναι λογικό το ενδιαφέρον των οπαδών της Μακάμπι να ταξιδέψουν στον Πειραιά, για τον δεύτερο τελικό, μειώθηκε, έως και… έσβησε. Όπως έχουν σβήσει και οι ελπίδες της Μακάμπι για τον τίτλο… Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξουν και νέες διαθέσιμες θέσεις, στο ΣΕΦ! Πιθανό να διατεθούν και άλλα εισιτήρια για τον τελικό!

Χαράς Ευαγγέλια στον κόσμο του Θρύλου, για τον μεγάλο ευρωπαϊκό τελικό του Challenge Cup στο βόλεϊ Ανδρών! Το σενάριο είναι υπαρκτό και λέει πως μπορεί να ελευθερωθούν νέες θέσεις για τους ΓΑΥΡΟΥΣ! Πως; Με το να επιστρέψουν εισιτήρια τα οποία έχουν ήδη προμηθευτεί, οι Ισραηλινοί.

Να αναφέρουμε, λοιπόν, ότι ενδέχεται να ελευθερωθούν θέσεις από επιστροφές εισιτηρίων των Ισραηλινών και πιθανώς και από την CEV και τους χορηγούς. Όλα, βεβαίως, θα ξεκαθαρίσουν στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής (10/3). Σε περίπτωση που ισχύσουν τα παραπάνω, θα υπάρξει ενημέρωση για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων, επισήμως από τον Ερασιτέχνη. Είναι δεδομένο ότι το ήδη ανακοινωμένο SOLD OUT, θα ισχύσει ξανά… άμεσα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης