ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Ντουντούκα
Θρύλε Θεέ, χρονιά πολλά, 100 χρόνια και δεν είναι αρκετά...

Βόλεϊ: Για το Κύπελλο στην Ερμούπολη!

Βόλεϊ: Για το Κύπελλο στην Ερμούπολη!
Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023 - 12:39

Στην άκρη το Challege Cup και η νίκη-πρόκριση επί του ΠΑΟ! Στην άκρη η νέα νίκη επί του ΠΑΟ, για τη Volley League! Τώρα… Κύπελλο! Στη «μάχη» του Κυπέλλου Ελλάδας επιστρέφει, σήμερα Τετάρτη (22/2), η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Μετά την επικράτηση (3-2) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League, ο Θρύλος αντιμετωπίζει στις 18:00 τον Φοίνικα στη Σύρο, για τη φάση των «8» του θεσμού, με στόχο τη νίκη-πρόκριση στο Final-4.

Στον νοκ-άουτ προημιτελικό, οι «ερυθρόλευκοι», που βρίσκονται στην Ερμούπολη από την Τρίτη (21/2) το πρωί, θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις τους και με νίκη, να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου.

«Και τώρα Κύπελλο. Ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι που έχουμε να παίξουμε με τον Φοίνικα Σύρου. Ένα παιχνίδι, το οποίο με μια νίκη, θα μας οδηγήσει να παίξουμε στην τελική φάση του θεσμού, διεκδικώντας την πρόκριση μας σε έναν ακόμα τελικό. Προφανώς, πρέπει να δώσουμε το 100% κόντρα σε έναν αντίπαλο που σεβόμαστε πολύ, έναν αντίπαλο με ποιότητα», είπε ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι.

«Με απόλυτη συγκέντρωση, να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι. Είναι νοκ-άουτ, εκτός έδρας και κρύβει πολλούς κινδύνους, ο Φοίνικας είναι μια αξιόλογη ομάδα, έχουμε παίξει μαζί τους και στο παρελθόν. Τους έχουμε κερδίσει, ξέρουμε τον τρόπο. Βγάζοντας ψυχή και τον καλύτερο μας εαυτό, θέλουμε να φανούμε αποτελεσματικοί και να πετύχουμε το στόχο που έχουμε», πρόσθεσε ο Δημοσθένης Λινάρδος.

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διαβάστε επίσης