Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το Ρέντη πρέπει να κοχλάζει για την πρόκριση!

Το Ρέντη πρέπει να κοχλάζει για την πρόκριση!
Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023 - 15:24

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος απόψε! Μόνο πρόκριση! Μόνο νίκη καθαρή και «χρυσό σετ» για να έρθει η μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ! Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 21:30 τον Φοίνικα Σύρου, για το Λιγκ Καπ και θέλει καθαρή νίκη (3-0 ή 3-1) και «χρυσό σετ» για να πάει τελικό! Το Ρέντη πρέπει να είναι ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ! Ηφαίστειο… και λίγα λέμε!

Με στόχο την ανατροπή-πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ, λοιπόν, αγωνίζεται η ομάδα του Τζουλιάνι.

Μετά την ήττα (3-1) από τον Φοίνικα, στον πρώτο ημιτελικό στην Ερμούπολη, οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν την κρίσιμη ρεβάνς στην έδρα τους, την οποία θέλουν να εκμεταλλευτούν, για να ανατρέψουν την κατάσταση και να πανηγυρίσουν την πρόκριση στον τελικό του League Cup.

«Θα πρέπει να παίξουμε το καλύτερο μας βόλεϊ, ώστε να πετύχουμε το κατόρθωμα, να ανατρέψουμε την κατάσταση και να προκριθούμε. Πρέπει να πάρουμε καθαρή νίκη», είπε ο Τζουλιάνι…

Και τώρα είναι η ώρα να «μιλήσει» η ομάδα στο τάραφλεξ και ο κόσμος στην εξέδρα! Ομάδα και κόσμος να γίνουν ξανά ΕΝΑ και ο Ολυμπιακός να κάνει αυτό που πρέπει, απέναντι στον Φοίνικα! ΠΑΜΕ!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης