Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Με Ντούκλα Λίμπερετς τα κορίτσια του Θρύλου!

Με Ντούκλα Λίμπερετς τα κορίτσια του Θρύλου!
Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 - 20:43

Όπως αναμενόταν η Ντούκλα Λίμπερετς νίκησε και στο δεύτερο αγώνα την ουγγρική Μπάλατον (3-0 σετ) και θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα πλεϊ οφ για την είσοδο στα προημιτελικά του CEV Cup Γυναικών. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στου Ρέντη την 1η Φεβρουαρίου στις 19:00 και η ρεβάνς μια εβδομάδα μετά (8/2 επίσης στις 19:00) στην Τσεχία.

Αν οι γυναίκες του Ολυμπακού μετά την Κράλοβο Μπρνο αποκλείσουν και τη δεύτερη εκπρόσωπο της Τσεχίας στη διοργάνωση τότε στους «8» θα αντιμετωπίσουν ομάδα που θα τερματίσει 3η στον όμιλο της στο Τσάμπιονς Λιγκ! Μια διαδικασία αν μη τι άλλο πολύ δύσκολη με τον τρόπο που ρυθμίζει τη διοργάνωση η ευρωπαϊκή ομοσπονδία (αυτή τη στιγμή στις πιθανές αντιπάλους για την επόμενη φάση - αν προκριθεί ο Ολυμπιακός - είναι οι πολύ ισχυρές Μιλούζ, Αλμπα Μπλαϊ, Πότσνταμ, Φενέρμπαχτσε και Ταργκοβίστε).

H Λίμπερετς είναι στην 3η θέση του τσέχικου πρωταθλήματος (4η η Κράλοβο Μπρνο). Για να φτάσει ως τα πλεϊ οφ για τους «8» του Cev Cup απέκλεισε διαδοχικά γαλλική Βενέλ (2-3, 3-0) και την μαγυάρικη Μπάλατον (3-1 εκτός, 3-0 εντός).

Διαβάστε επίσης