Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ευρωπαϊκή μάχη και για τα κορίτσια του Θρύλου!

Ευρωπαϊκή μάχη και για τα κορίτσια του Θρύλου!
Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 - 02:45

Επιστροφή στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για τον Ολυμπιακό, που σήμερα (19:00, COSMOTE SPORT 6 HD) υποδέχεται στο «Μελίνα Μερκούρη» την Κράλοβο Μπρνο. Πρόκειται για την ομάδα που στη φάση των «32» απέκλεισε τον ΠΑΟΚ και τώρα θα διεκδικήσει μαζί με τις «ερυθρόλευκες» μια θέση στα προημιτελικά του CEV Cup γυναικών.

Ο δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί στην Τσεχία την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου.

Ο Ολυμπιακός φυσικά θέλει μία καθαρή νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ ώστε να πάει στη ρεβάνς με αβαντάζ πρόκρισης

H αντίπαλος του Ολυμπιακού στο τσέχικο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 4η θέση μετά από 19 αγωνιστικές με ρεκόρ 12-7. Για την 19η αγωνιστική η Μπρνο επιβλήθηκε της Μίστεκ στην έδρα της με 3-0 σετ. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του Α.Ο. Θήρας με 3-0 σετ.

Διαιτητές του αγώνα είναι η Πολωνή Καταρζίνα Σοκόλ και ο Βούλγαρος Λιούμπομιρ Σιράκοφ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Λορέντζο Μιτσέλι δήλωσε: «Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο, ο οποίος απέκλεισε μία ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος (σ.σ. ΠΑΟΚ). Έχουμε απόλυτο σεβασμό για τον αντίπαλο και φυσικά, απόλυτη συγκέντρωση για αυτόν τον αγώνα. Η αντίπαλη ομάδα δείχνει καλή οργάνωση και ομαδικό πνεύμα, για αυτό και ο στόχος μας είναι να το… σπάσουμε αυτό από την αρχή του αγώνα, ώστε να πετύχουμε το στόχο που έχουμε».

Διαβάστε επίσης