ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Ντουντούκα
Θρύλε Θεέ, χρονιά πολλά, 100 χρόνια και δεν είναι αρκετά...

«Φωτιά» από το σερβίς ο Θρύλος!

«Φωτιά» από το σερβίς ο Θρύλος!
Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:18

Φιλική νίκη επί της Κηφισιάς στο Ρέντη σημείωσε σήμερα το απόγευμα ο Ολυμπιακός στο Βόλεϊ Ανδρών και έδειξε ότι γίνεται καλή δουλειά και ότι είναι σε καλό σημείο.

Στο φιλικό, μάλιστα, κυριάρχησε από τη θέση του σερβίς, όπου συνολικά είχε 14 άσους (ως το 3-1)! Είναι κάτι πολύ σημαντικό και κάτι στο οποίο φαίνεται πως δουλεύει πολύ ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι.

Μάλιστα, από τους 14 άσους, αριθμός αν μη τι άλλο εντυπωσιακός, τους 7 τους είχε ο Τόνσεκ Στερν. Ο Σλοβένος διαγώνιος έκανε πολύ καλό παιχνίδι και τελείωσε με 18 πόντους συνολικά!

Άλλωστε, οι περισσότεροι παίκτες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι, είναι αποδεδειγμένοι πολύ καλοί σέρβερ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο. Ο Κουβανός ακραίος ήταν πέρσι ο κορυφαίος σέρβερ στην Τουρκία.

Όπως και να ‘χει, είναι ένα από τα δυνατά σημεία του φετινού Ολυμπιακού στο Βόλεϊ!

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διαβάστε επίσης