Δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση. Δεν υπάρχει χρόνος για ηρεμία. Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος Σύλλογος και ως τέτοιος πρέπει να δουλεύει, ακόμη και στην προετοιμασία του. Ειδικά στην προετοιμασία του! Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη των φιλικών προετοιμασίας και θέλει να χτίσει τώρα την ομάδα η οποία του χρόνου τέτοια εποχή θα είναι πρωταθλήτρια, νταμπλούχος και… βάλε!
Το πρώτο σερβίς γίνεται στις 17:00 με τον Μίλωνα, επί ελληνικού εδάφους και στη συνέχεια ακολουθεί… ταξίδι στο εξωτερικό και δουλειά στην Ιταλία!
Θυμίζουμε:
Την άλλη βδομάδα και συγκεκριμένα, το διάστημα 21-23/9, ο Ολυμπιακός θα δώσει μία σειρά δυνατών φιλικών στην Ιταλία, κόντρα σε Ταράντο, Τόνο Καλίπο και Καστελάνα Γκρότε. Στις 6/10 και 7/10, η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι θα δώσει δύο «τεστ» στη Σύρο, κόντρα στον Φοίνικα.
«Τρέλα» του Κουβανού άσου! «Δεν χάνονται αυτά τα παιχνίδια», έγραψε στα social media ο παιχταράς, για τη συνύπαρξη Χάμες Ροντρίγκες και Μαρσέλο στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!