Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Πρέπει να δείξουμε καρδιά και αγωνιστικό πνεύμα»

«Πρέπει να δείξουμε καρδιά και αγωνιστικό πνεύμα»
Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 - 18:33

Ένα σημαντικό παιχνίδι γιατί αποτελεί την αρχή του νέου «μαραθωνίου» της Β’ φάσης είναι αυτό κόντρα στον Φοίνικα Σύρου, σύμφωνα με τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι. Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα πρέπει να δείξει καρδιά και αγωνιστικό πνεύμα για να πάρει τη νίκη.

«Σημαντικό παιχνίδι, γιατί σίγουρα, θα σηματοδοτήσει την αρχή αυτού του νέου μαραθωνίου. Περιμένω, ότι οι παίκτες μας θα γίνουν ένα στο γήπεδο και πέρα από την τεχνική, θα πρέπει να δείξουν πολλή καρδιά και αγωνιστικό πνεύμα, για να κερδίσουν».

Από την πλευρά του ο Ανέστης Δαλακούρας έκανε λόγο για ένα παιχνίδι στο οποίο ο Θρύλος πρέπει να νικήσει και τόνισε πως η ομάδα έχει δουλέψει πολύ και αυτό θα φανεί στο γήπεδο.

«Ξεκινάμε την Β’ φάση του πρωταθλήματος, που βγάζει τον πρωταθλητή. Οι διαφορές είναι μικρές και θα γίνουν πολλά καλά ματς και όλα παίζονται. Ξεκινάμε με δύσκολο ματς στην έδρα μας, στο οποίο μπορούμε και πρέπει να νικήσουμε. Η ομάδα μας στα τελευταία ντέρμπι δεν έχει δείξει διάρκεια, αλλά έχουμε δουλέψει πολύ και αυτό θα βγει στο γήπεδο».

Διαβάστε επίσης

Το σκάνδαλο εις βάρος του Ολυμπιακού και η απάντηση του Ερασιτέχνη στην παραμύθα που κάνει το άσπρο, μαύρο!

Το σκάνδαλο εις βάρος του Ολυμπιακού και η απάντηση του Ερασιτέχνη στην παραμύθα που κάνει το άσπρο, μαύρο!

Άμεσα θιγμένος από την υπόθεση του ματς με τον ΠΑΟ είναι ο Ολυμπιακός και το γνωστό ΜΜΕ επιχειρεί να τον βγάλει… κερδισμένο! Τι απαντά ο Ερασιτέχνης, τι ισχύει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!