Μιλάμε για την καλύτερη αθλήτρια βόλεϊ που έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα! Μιλάμε για μία πραγματικά μεταγραφική «βόμβα», την οποία ο ΟΣΦΠ πυροδοτεί, ανακοινώνοντας τη μεταγραφάρα της Βίλμα Σάλας, η οποία είναι πλέον και επίσημα, κομμάτι της ομάδας βόλεϊ Γυναικών! Ο Ολυμπιακός, εκμεταλλευόμενος συγκυρίες, αλλά και με τον κόουτς Χιλ Φερέρ Κουτίνιο να παίζει καταλυτικό ρόλο, προκειμένου η μεταγραφή να προχωρήσει, φέρνει στην Ελλάδα μία αθλήτρια παγκοσμίου βεληνεκούς, από το ανώτερο επίπεδο του παγκοσμίου βόλεϊ! Μία αθλήτρια, η οποία για να έρθει στην Ελλάδα, όπως και άλλοι πρωτοκλασάτοι αθλητές, μεγάλο ρόλο παίζει η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη, δίπλα στον Μιχάλη Κουντούρη και δίπλα στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, ως εγγύηση για το παρόν και το μέλλον!
Η ουσία είναι μία: Ο Θρύλος τινάζει πάλι την μπάνκα, με την απόκτηση της Σάλας, η οποία ανακοινώθηκε και είναι πλέον κομμάτι της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του μεγαλύτερου Συλλόγου στην Ελλάδα!
Αναλυτικά:
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Βίλμα Σάλας. Η διεθνής Κουβανή ακραία, (ημ. γέννησης, 9/3/1991) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου μας.