«Κόσμημα για το ελληνικό βόλεϊ η Γιώτα»

Με τα καλύτερα λόγια για την βολεϊμπολίστρια του Ολυμπιακού, Κατερίνα Γιώτα, μίλησε ο Γιάννης Νικολάκης σε δηλώσεις του.
Ο προπονητής της Θέτιδας Βούλας, με αφορμή το ματς της Τετάρτης (10/4) με τον Θρύλο στο Ρέντη, χαρακτήρισε την διεθνή κεντρική «κόσμημα» για το ελληνικό βόλεϊ και της ευχήθηκε, παράλληλα, «περαστικά» για τη ρήξη χιαστού και μηνίσκου που υπέστη στο Final-4 του Κυπέλλου.
Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε: «Για τη Θέτιδα έχει ήδη γίνει η υπέρβαση με την πρόκριση στα ημιτελικά. Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος της περίμενε στην αρχή της σεζόν ότι θα ήμασταν στα πλέι οφ. Θα παίξουμε κόντρα στον Ολυμπιακό και θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί χωρίς άγχος και πίεση.
Θέλω να ευχηθώ περαστικά στην Κατερίνα Γιώτα. Την είχα αθλήτρια και είναι κόσμημα για το ελληνικό βόλεϊ. Όλοι τις ευχόμαστε καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα».