Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΟ Θήρας 3-1 σετ (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΟ Θήρας 3-1 σετ (Τελικό)
Σάββατο, 6 Απριλίου 2019 - 21:03
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Έτοιμη να γράψει ξανά ιστορία είναι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν στον μεγάλο τελικό του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στις Σέρρες τον ΑΟ Θήρας και είναι πανέτοιμες να κατακτήσουν έναν ακόμα τίτλο. Live στις 21:15 στο gavros.gr/ERTSportsHD.

Διαβάστε επίσης

Απίστευτη ατυχία για την Γιώτα!

Απίστευτη ατυχία για την Γιώτα!

Η διεθνής κεντρική του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στο δεύτερο σετ του τελικού με τον ΑΟ Θήρας, στο αριστερό γόνατο, και έφυγε για τα αποδυτήρια.

«Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό»

«Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ στα ημιτελικά των πλέι οφ του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ.

«Ερυθρόλευκος» περίπατος!

«Ερυθρόλευκος» περίπατος!

Νέο «κάρφωμα» κόντρα στην ΑΕΚ, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί άνετα με 3-0 στο Μετς και έτσι να παίρνει την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ της Volleyleague.