Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ παραδέχθηκε ότι είναι ομοφυλόφιλος!

Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ παραδέχθηκε ότι είναι ομοφυλόφιλος!
Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 - 18:59

Στην «Le Parisien» μίλησε ο πρώην ακραίος του ΠΑΟΚ Ραμόν Γκιόν Μαρτίνες, ο οποίος παραδέχθηκε ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Ο Ολλανδός βολεϊμπολίστας ανέφερε αρχικά στην συνέντευξή του: «Είναι αρκετά περίεργο το να είσαι ο… μόνος. Κι άλλοι στο παρελθόν έχουν δείξει ότι τους αρέσει, αλλά προτιμούσαν να είναι ζευγάρι με μια κοπέλα για να μην έχουν προβλήματα. Ελπίζω η ιστορία μου να τους βοηθήσει να εκδηλωθούν.

Για μένα είναι απολύτως φυσιολογικό να κάνω παρέα με άνδρες και να συζητάω μαζί τους. Κι είναι πάντα καλύτερο να το ξέρουν οι συμπαίκτες του και να το μαθαίνουν από εσένα καθώς έτσι αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις και οι προκαταλήψεις. Φυσικά ποτέ δεν έχω μπει στα αποδυτήρια και με το καλημέρα να δηλώσω ότι είμαι γκέι».

Μάλιστα ρωτήθηκε για το εάν έχει κάνει αυτή την αποκάλυψη όταν αγωνιζόταν στην Τουρκία και την Ελλάδα με τον Γκιόν να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σ’ αυτές τις χώρες το συγκεκριμένο θέμα παραμένει ταμπού κι έτσι φρόντισα να μην ανοιχτώ ιδιαίτερα».

Διαβάστε επίσης

Πάνοπλος για την 45η σερί νίκη

Πάνοπλος για την 45η σερί νίκη

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Παρασκευής (1/3, 20:30) κόντρα στον Φοίνικα στη Σύρο.

Απίστευτη ατμόσφαιρα από τους ΓΑΥΡΟΥΣ (vid)

Απίστευτη ατμόσφαιρα από τους ΓΑΥΡΟΥΣ (vid)

Το βίντεο της Θύρας 7 από τον πρώτο ημιτελικό του CEV Cup, όπου ακόμα και τα μέλη της Τρεντίνο υποκλίθηκαν στους οπαδούς του Θρύλου, που ήταν στις κερκίδες του «Μελίνα Μερκούρη».