Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού δεν αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα κόντρα στην Σαχτιόρ, παίρνοντας μία άνετη νίκη με 3-0 σετ.
Στο πλευρό των «ερυθρόλευκων» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση βρέθηκε ο Πέτρος Μαντούβαλος, ο οποίος ήταν στο Ρέντη και στήριξε τις προσπάθειες των παικτών του Θρύλου.
Ο νέος πρόεδρος και υποστηρικτής του ΤΑΑ Ολυμπιακός έχει δείξει από την πρώτη στιγμή το πόσο πολύ θέλει να βοηθήσει τους Πειραιώτες για νέες επιτυχίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.
Η τουρκική ομάδα επικράτησε με 3-0 σετ της Αζαξιό και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στο ζευγάρι με τον νικητή του οποίοι θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός αν περάσει στους «16» του CEV Cup.
Ο Ολυμπιακός χωρίς να βρει την παραμικρή αντίσταση επικράτησε με 3-0 σετ της Σαχτιόρ στην πρεμιέρα του στο CEV Cup και με δύο σετ στη Λευκορωσία θα είναι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.