Έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια από ορισμένους να κάνουν το άσπρο… μαύρο από το βράδυ της Δευτέρας. Με ορισμένους να αναλαμβάνουν… δράση με το γνωστό τρόπο. Τώρα αποφάσισαν, ξαφνικά, να ασχοληθούν και με το βόλεϊ. Αλλά είναι σε δίλημμα.
Από τη μια πλευρά είναι η ομάδα της τσέπης του, από την άλλη η ομάδα της καρδιάς του! Κι εκείνος ακόμα ψάχνει να βρει ποιον θα υποστηρίξει. Με τον Κώστα Καραπαπά να του θέτει το ερώτημα, αναφορικά με το τι είναι: Πρασινοφρουρός ή Παοκοφρουρός;
Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχολίασε μέσω facebook: «Ο Βασιλάκης και το σάιτ του βόθρου και του λερωμένου γενετικά dna ανακάλυψαν το βόλεϊ! Βασιλικούλα επειδή εμείς καταλαβαίνουμε τα ζόρια που τραβάς από τον φίλο σου και την ομάδα της καρδιάς σου, έχε το νου σου... Με την Ομοσπονδία-Λίγκα-Παράγκα που λες, η ομάδα της Τσέπης σου, αυτή που σε πληρώνει, έχει πάρει τα 4 τελευταία χρόνια 3 πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα .
Να προσέχεις μήπως πάρουν χαμπάρι στη Θεσσαλονίκη τι γράφεις... Πρασινοφρουρός ή Παοκοφρουρός; Αποφάσισε.»