Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Πρώτα ο Μουνιόθ, μετά οι παίκτες…

Πρώτα ο Μουνιόθ, μετά οι παίκτες…
Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 - 16:39

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού κατέκτησε εύκολα τον τίτλο του πρωταθλήματος, επικρατώντας με 3-0 στη σειρά με τον ΠΑΟΚ, αποδεικνύοντας ότι ήταν η καλύτερη ομάδα στη σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν έξαλλα την κατάκτηση της κούπας και την Πέμπτη (10/05) το έκαψαν σε γνωστό μαγαζί, κλείνοντας με το καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν.

Πλέον, στον Ολυμπιακό κοιτάζουν την επόμενη ημέρα. Ο στόχος είναι να επιστρέψει τη νέα σεζόν μία ομάδα, η οποία θα είναι ακόμη καλύτερη, θα διατηρηθεί στην κορυφή και θα μπορέσει να κατακτήσει όλες τις κούπες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πρώτη κίνηση από τους ανθρώπους της ομάδας είναι να μιλήσουν με τον Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με τον Ισπανό τεχνικό, ο ίδιος είναι και αυτός θετικός και αυτό το κλίμα προδιαθέτει μία νέα συνεργασία.

Από εκεί και πέρα οι Πειραιώτες θα έχουν τη νέα σεζόν τους Ανδρεάδη, Πετρέα, Τσέλιο και Δαρίδη, οι οποίοι έχουν για ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα και από εκεί και πέρα θα κοιτάξουν να κρατήσουν τους περισσότερους παίκτες στο σύλλογο και τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης

H φιέστα του πρωταθλήματος! (vid)

H φιέστα του πρωταθλήματος! (vid)

Δείτε στιγμιότυπα από τον 3ο τελικό του Θρύλου κόντρα στον ΠΑΟΚ, την απονομή, καθώς και τους έξαλλους πανηγυρισμούς των «ερυθρόλευκων».