Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ευγνώμων που είμαι μέλος αυτής της ομάδας»

«Ευγνώμων που είμαι μέλος αυτής της ομάδας»
Τρίτη, 1 Μαΐου 2018 - 17:00

Η σεζόν έκλεισε για τμήμα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού με ένα μαγικό τρεμπλ. Μια χρονιά ξεχωριστή και ονειρική. Με την Σάσκια Χίπε μετά τον τίτλο της MVP στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας να κατακτά τον αντίστοιχο και στο πρωτάθλημα. Ένα ακόμα νταμπλ για την Γερμανίδα διαγώνιο που πλέον αισθάνεται Πειραιώτισσα. Εξάλλου μόνοι οι... υπογραφές απομένουν για να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Θρύλο για μια ακόμα σεζόν.

Η ίδια, το μεσημέρι της Τρίτης, πόσταρε στο λογαριασμό της στο facebook, αρκετές φωτογραφίες από τον τρίτο τελικό με τον Άρη και τους πανηγυρισμούς. Με πρώτη και καλύτερη εκείνη που κρατά το τρόπαιο του πρωταθλητή. Πανευτυχής για ό,τι πέτυχε και φέτος με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Σχολιάζοντας: «Τι σεζόν! Καταφέραμε να μείνουμε αήττητες στο πρωτάθλημα, κατακτήσαμε το Κύπελλο Ελλάδας, το απίστευτο Challenge Cup και τώρα κλείσαμε την περίοδο με ένα ακόμα τρόπαιο, αυτό του ελληνικού πρωταθλήματος! Αγαπώ την ομάδα μου! Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να πως παρά το ότι είμαι ευγνώμων που είμαι μέλος της!»

Διαβάστε επίσης

Μία ακόμη ονειρική, Θρυλική χρονιά!

Μία ακόμη ονειρική, Θρυλική χρονιά!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού έγραψε ιστορία, σαρώνοντας όλες τις κούπες, κάνοντας φανερή για ακόμη μία φορά την τεράστια δουλειά που γίνεται στον Ερασιτέχνη Θρύλο.