Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια οικογένεια ο Θρύλος

Μια οικογένεια ο Θρύλος
Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 - 19:50

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Μια οικογένεια είναι ο Ολυμπιακός. Και αυτό φαίνεται σε κάθε περίσταση. Έτσι λοιπόν και στην αναμέτρηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Θρύλου κόντρα στον Άρη όπου οι «ερυθρόλευκες» κατέκτησαν το πρωτάθλημα και το τρεμπλ, στο «Μ. Μερκούρη» βρέθηκαν τόσο ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο Παπέ Αμπού Σισέ και ο Δημήτρης Νικολάου.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές του Θρύλου, βρέθηκαν στο Ρέντη προκειμένου να πανηγυρίσουν και εκείνοι με τη σειρά τους μαζί με τους ΓΑΥΡΟΥΣ την ιστορική κατάκτηση του πρώτου τρεμπλ και του 6ου σερί πρωταθλήματος από τα κορίτσια του Θρύλου.

Στο «Μελίνα Μερκούρη» βρέθηκε και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς. Ακόμα, το παρών έδωσαν και αρκετοί παίκτες από την ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού που σε λίγες ημέρες μπαίνουν επίσης στα πλέι οφ, με στόχο να φτάσουν στην κατάκτηση ενός ακόμα «ερυθρόλευκου» νταμπλ, σε ένα ακόμα άθλημα.

Διαβάστε επίσης

«Θα τα δώσουμε όλα για το πρωτάθλημα»

«Θα τα δώσουμε όλα για το πρωτάθλημα»

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ματς κόντρα στην Κηφισιά και στον μεγάλο στόχο του Θρύλου που δεν είναι άλλος από την πρωτιά στο πρωτάθλημα.