Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Τελειώνει με την Κηφισιά και προκρίνεται στους τελικούς!

Τελειώνει με την Κηφισιά και προκρίνεται στους τελικούς!
Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 - 12:40

Την πρόκρισή του στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος θέλει να πάρει το απόγευμα της Δευτέρας (30/4) στις 18:00 η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κηφισιά. Live από το gavros.gr/ΕΡΤ2.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται ήδη στο 2-0 στη σειρά για τα ημιτελικά των πλέι οφ και θέλουν ακόμη μία νίκη για να διεκδικήσει στους τελικούς τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ θέλουν πολύ τη νίκη, ώστε να ξεμπερδεύουν με την Κηφισιά και στη συνέχεια να επικεντρωθούν στις μάχες στους τελικούς κόντρα στον νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚ-Φοίνικας Σύρου, με τους Θεσσαλονικείς να προηγούνται και εκείνοι με 2-0 στη σειρά.

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» αποτελείται από τους:

Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

Διαβάστε επίσης

«Θα τα δώσουμε όλα για το πρωτάθλημα»

«Θα τα δώσουμε όλα για το πρωτάθλημα»

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ματς κόντρα στην Κηφισιά και στον μεγάλο στόχο του Θρύλου που δεν είναι άλλος από την πρωτιά στο πρωτάθλημα.

Κατέκτησε ακόμη ένα νταμπλ ο Θρύλος!

Κατέκτησε ακόμη ένα νταμπλ ο Θρύλος!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού σαν σήμερα το 2015 επικράτησε με 3-1 σετ εκτός έδρας του Παναθηναϊκού για τον 4ο τελικό του πρωταθλήματος, σηκώνοντας την κούπα του πρωταθλήματος.