Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μια βραδιά μας όλη σας η ζωή…

Μια βραδιά μας όλη σας η ζωή…
Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 - 10:00

Έμεινε στην ιστορία η Τετάρτη 21 Μαρτίου για τον Ολυμπιακό. Ο Θρύλος πέτυχε ακόμη δύο σπουδαίες ευρωπαϊκές νίκες, παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο βόλεϊ.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς πόσο μεγάλη χαρά έδωσαν για ακόμη μία φορά τα δύο τμήματα του συλλόγου στον κόσμο των «ερυθρόλευκων», κάνοντάς τους ξανά περήφανους, αλλά και όλους τους Έλληνες.

Ο Θρύλος σε όλα τα τμήματα πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τις υπόλοιπες ομάδες απλά να τον θαυμάζουν, μη μπορώντας να τον ακολουθήσουν ούτε στο ελάχιστο.

Αυτό είναι το μεγαλείο του Ολυμπιακού και αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά πόσο τεράστιος είναι αυτός ο σύλλογος, ο οποίος παραμένει μόνιμα χαμογελαστός, με διακρίσεις παντού, ενώ οι άλλοι έχουν μείνει στη μιζέρια τους να παρακολουθούν τα νέα κατορθώματα του Θρύλου.

Το μια βραδιά μας όλη σας η ζωή είναι πραγματικό και δεν αποτελεί υπερβολή και αυτό το φανερώνουν και τα αποτελέσματα…

Διαβάστε επίσης

O πόντος της τεράστιας πρόκρισης (vid)

O πόντος της τεράστιας πρόκρισης (vid)

Δείτε τον πόντο που κέρδισε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού κόντρα στην Σουργκούτ με τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στους τελικούς του Challenge Cup.

Φανταστικός και πάλι ο κόσμος (vid)

Φανταστικός και πάλι ο κόσμος (vid)

Οι ΓΑΥΡΟΙ δημιούργησαν πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο κλειστό του Ρέντη, δίνοντας ώθηση στην ανδρική ομάδα βόλεϊ να φτάσει σε μία πανηγυρική πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup.