Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Όπου πας εσύ, θα ‘μαι πάντα εγώ...

Όπου πας εσύ, θα ‘μαι πάντα εγώ...
Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018 - 23:20

Ακόμα και σε ένα ματς που το ενδιαφέρον ήταν... ελάχιστο, ο λαός του Θρύλου ήταν δίπλα στην ομάδα. Οι ΓΑΥΡΟΙ δεν θα μπορούσαν να λείψουν από τη θέση τους στην κερκίδα. Αυτό συνέβη και στο Βραχάτι.

Στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Τριαντάφυλλος» του δήμου Βέλου-Βόχας οι οπαδοί του Ολυμπιακού ήταν εκεί και στήριξαν τις προσπάθειες των παικτών του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ. Και έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία αυτή η παρουσία του, διότι το ματς ήταν δεδομένο ότι θα το πάρουν εύκολα οι «ερυθρόλευκοι», βάσει της μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας με τους Πατρινούς.

Ο κόσμος αποθέωσε και χειροκρότησε τους αθλητές του Θρύλου για την τεράστια νίκη στο Σουργκούτ που τους έχει φέρει μια ανάσα από τον τελικό του CEV Challenge Cup, ζητώντας αυτό που πρέπει.

«Φέρτε μας το ευρωπαϊκό» ήταν η προτροπή για τους «ερυθρολεύκους» και είναι σίγουρο πώς και τους άκουσαν και θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να κατακτήσουν τον ευρωπαϊκό τίτλο.

Διαβάστε επίσης

Θέλει προσοχή το ματς με τη Σουργκούτ

Θέλει προσοχή το ματς με τη Σουργκούτ

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ετοιμάζεται για τη ρεβάνς του 3-0 της Ρωσίας κόντρα στη Σουργκούτ, γνωρίζοντας ότι το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο.