Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Κυκλοφορεί: «ΘΡΥΛΟΣ είσαι… ευρωπαϊκό έχεις!»

Κυκλοφορεί: «ΘΡΥΛΟΣ είσαι… ευρωπαϊκό έχεις!»
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2024 - 15:53

Το βιβλίο "ΘΡΥΛΟΣ είσαι... ευρωπαϊκό έχεις!" του δημοσιογράφου Διονύση Βερβελέ αποτελεί μια συναρπαστική ανασκόπηση της ιστορικής επιτυχίας του Ολυμπιακού με την κατάκτηση του Conference League. Πρόκειται για ένα έργο που καταγράφει με ακρίβεια και πάθος την πορεία της ομάδας, από τα πρώτα βήματα στον θεσμό μέχρι την πολυπόθητη στέψη στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, ο αναγνώστης μεταφέρεται ξανά στις έντονες στιγμές της πορείας προς την κορυφή, ζώντας ξανά τις σημαντικές αναμετρήσεις, τα καθοριστικά γκολ και τις μεγάλες νίκες που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του πρώτου του ευρωπαϊκού τροπαίου.

Ο Διονύσης Βερβελές, με την εμπειρία του ως αθλητικός συντάκτης, προσφέρει αναλύσεις και σχόλια που φωτίζουν το παρασκήνιο της επιτυχίας, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει τις στιγμές που καθόρισαν το ταξίδι αυτό. Πως το έζησε αυτός, στο πλευρό του κόσμου, όλη η διαδρομή για το βράδυ της 29ης Μαΐου 2024 στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το βιβλίο ξεχωρίζει όχι μόνο για τις συναρπαστικές αφηγήσεις του, αλλά και για το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που το συνοδεύει, με δράση από τον αγωνιστικό χώρο, τις πανηγυρικές στιγμές των παικτών, αλλά και τις αντιδράσεις των οπαδών του Ολυμπιακού! Οι αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να δουν εικόνες από την απονομή του τροπαίου, τη θριαμβευτική επιστροφή στην καρδιά του Πειραιά και τους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν.

Επιπλέον, το βιβλίο αυτό δεν είναι απλά μια ιστορική αναφορά, αλλά αποτελεί φόρο τιμής στη φιλοσοφία και το πνεύμα του Ολυμπιακού μας! Είναι μια υπενθύμιση του τι σημαίνει να είσαι μέρος μιας τόσο σπουδαίας αθλητικής ιστορίας, γεμάτη από πάθος, δύναμη και θέληση για την κορυφή. Και ο Ολυμπιακός, τα κατάφερε να γράψει την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία του…

Το βιβλίο "ΘΡΥΛΟΣ είσαι... ευρωπαϊκό έχεις!" διατίθεται για αγορά ηλεκτρονικά στο www.thrylosstore.gr και είναι μια συλλεκτική έκδοση που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή κανενός φίλου του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης