Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ούτε τώρα η ΕΡΤ! Εδώ και πάλι το OSFP TV!

Ούτε τώρα η ΕΡΤ! Εδώ και πάλι το OSFP TV!
Σάββατο, 29 Μαΐου 2021 - 20:49

Ξεχωριστή η αυριανή μέρα (30/5) για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, μιας και στις 18:30 η ομάδα Πόλο Γυναικών υποδέχεται τη Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο.

Είναι ο τρίτος τελικός της Α1 Πόλο Γυναικών και με νίκη ο Θρύλος του Χάρη Παυλίδη γράφει ιστορία, μιας και έτσι θα πάρει το τρεμπλ.

Έχει πάρει ήδη το Ευρωπαϊκό, στη Βουδαπέστη, έχει κατακτήσει το Κύπελλο, και είναι μία ανάσα από το να κάνει το 3-0 στο πρωτάθλημα και να το πάρει και αυτό!

Και, φυσικά, όπως έγινε και με το Final 4 της Euroleague στη Βουδαπέστη, όπως έγινε και με τους δύο πρώτους τελικούς του πρωταθλήματος, ούτε ο τρίτος τελικός της σειράς θα είχε τηλεοπτική μετάδοση αν δεν υπήρχε το OSFP TV!

Το κανάλι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού θα μεταδώσει και τον τρίτο τελικό, όπως έκανε και με τον πρώτο, καλύπτοντας έτσι το «κενό» που αποφάσισε να αφήσει η ΕΡΤ! Για τη δημόσια τηλεόραση φαίνεται πως αυτά τα παιχνίδια δεν είναι σημαντικά.

Ας είναι καλά, όμως, ο Ερασιτέχνης και το OSFP TV που δεν το αφήνουν έτσι και θα μεταδώσουν κανονικά την προσπάθεια της ομάδας Πόλο Γυναικών να ολοκληρώσει τη σεζόν με το ΤΡΕΜΠΛ!

Διαβάστε επίσης