Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Δήμαρχος του Πειραιά, για τις παιδικές χαρές (pic)

Ο Δήμαρχος του Πειραιά, για τις παιδικές χαρές (pic)
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 - 11:40

Ο Δήμαρχος του Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ανάρτησε μήνυμα στο οποίο αναφέρεται στο έργο που έχει κάνει ο Δήμος σχετικά με τις παιδικές χαρές. Συνολικά, 32 έχουν παραδοθεί στις κοινότητες και παρακάτω θα μπορέσετε να διαβάσετε και την παράκλησή του προς όλους.

Αναλυτικά το μήνυμά του

Παραδώσαμε επτά νέες και πλήρως ανακατασκευασμένες παιδικές χαρές. Από το 2014 έχουμε παραδώσει στα παιδιά της πόλης μας, 32 παιδικές χαρές σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα παραδοθούν οκτώ επιπλέον. Συγκεκριμένα: στην πλατεία Πηγάδας, στην Μαχητών, στη Μουσών, στην Αγίας Μαρίνας, στην Νιρβάνα & Χρυσοστόμου Σμύρνης, στην Πινδάρου, στην Μαυρογένους και στην περιοχή Παλατάκι.

Θα ήθελα να καλέσω όλους, να σεβαστούν τις νέες παιδικές χαρές και να τις προστατεύσουν, έτσι ώστε να διατηρηθούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Στόχος μας δεν είναι να κόβουμε κορδέλες εγκαινίων, αλλά να προσφέρουμε στιγμές χαράς στα παιδιά και στους γονείς. Άλλωστε, όπως έχω ξαναπεί, όταν χαμογελούν τα παιδιά χαμογελάμε κι εμείς.


Διαβάστε επίσης

Αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό: Όλα τα σενάρια - Όνομα έκπληξη στο υπ. Πολιτισμού

Αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό: Όλα τα σενάρια - Όνομα έκπληξη στο υπ. Πολιτισμού

Σε αλλεπάλληλες συσκέψεις βρίσκεται το κυβερνητικό επιτελείο, καθώς ο πρωθυπουργός επιθυμεί μέσα στην ημέρα ή το αργότερο αύριο το πρωί να έχει τελειώσει το θέμα του ανασχηματισμού.